Har du en idé til en hjemmeside, du gerne vil lave, men har du ikke prøvet at lave en hjemmeside før, kan du glæde dig over, at det efterhånden er blevet så nemt at have med at gøre, så alle kan komme i gang med at lave egen hjemmeside i løbet af ingen tid.

Flere steder kan det rent faktisk lade sig gøre at sætte en ny hjemmeside op bare med et enkelt klik. Når du har købt et webhotel, kan du, hvis du har valgt et webhotel med den funktion, eksempelvis med et enkelt klik sætte en WordPress hjemmeside op. Herefter kan du så gå i gang med at lægge dit indhold ind på siden, designe og tilrette, så den passer til dine ønsker.

Så lidt koster det at komme i gang

Når du skal lave din egen hjemmeside, og den skal ligge online på nettet, har du brug for et webhotel, hvor din hjemmeside kan ligge. Det er dit webhotel, der gør, at siden er online, og at andre kan komme ind at besøge den.

Et webhotel koster fra 10-20 kroner om måneden, så det er i den grad til at betale. Hvis du også vil have dit eget domænenavn til, koster det fra 45 kroner at købe et .DK domænenavn. Så du skal ikke være bange for, at det koster flere tusinde kroner at komme i gang med at lave din første hjemmeside.

Brug for hjælp? Find et godt online kursus

Hvis du ikke er nogen mester til IT, skal du ikke være bekymret. Der ligger rundt omkring på nettet bunker af online kurser, både på dansk og engelsk, som du kan tage for at lære mere om at lave din helt egen hjemmeside. Og kurserne kan findes både i gratis og betalte versioner.

Alle kan være med. Og når du først har fået sat din første hjemmeside op, tager det kun en brøkdel af tiden at sætte hjemmeside nummer to op, hvis du på et tidspunkt får behov for at lave flere hjemmesider.

Øvelse gør mester

Som med alt andet gør øvelse også mester, når du skal lære at sætte en hjemmeside op. Du skal dog ikke være bekymret for, at du skal kunne programmere, før du kan komme i gang med at arbejde på din egen hjemmeside.

Det er klart, at det kan være en fordel at kunne programmere, og du skal da også bare kaste dig ud i det, hvis det har fanget din interesse. Men det er bare for at understrege, at du ikke skal være en anden Mark Zuckerberg for at komme i gang med at lave din helt egen hjemmeside. Store dele af arbejdet er allerede lavet i form af systemer og skabeloner, som du bare gratis kan gøre brug af.

Sæt nemt din egen hjemmeside op
Sæt nemt din egen hjemmeside op
dabuf Medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.