Elsker du at gå i biografen, men har du aldrig været en tur i Glostrup bio, er det da på tide at få prøvet den, hvis du bor i nærheden.

I Glostrup bio finder du altid et godt udvalg af film, og det er det perfekte sted at tage hen med hele familien og få en oplevelse sammen. Er det for længe siden, du har været i biografen, er det bare med at komme afsted.

Den perfekte udflugt for hele familien

At gå i biografen er den perfekte oplevelse for hele familien, da alle kan være med til at se film sammen. Har I børn, er det ikke sikkert, I skal tage ind og se de mere actionfyldte eller uhyggelige film, men så er det jo godt, at mange børnefilm jo også er lavet så godt, så de er underholdende for voksne.

Uanset hvornår I vælger at tage i biografen, er der altså gode chancer for at finde en film, der passer til jer alle sammen. Så har I ikke været i biografen i lang tid, skal du da bare få booket et par billetter, så I kan få en god familietur.

Historie og fakta om Glostrup bio

Glostrup bio har ikke lige så mange år på bagen, som mange af landets øvrige biografer har, der ligger i de mindre byer. Glostrup bio blev bygget tilbage i 1947, og det var på daværende tidspunkt byens anden biograf.

I år 2000 overgik biografen til Sofarækken, en, på det tidspunkt, nystiftet forening, som sammen med en daglig leder skulle stå for driften af biografen. I dag har denne forening mange medlemmer, som er med til at gøre din oplevelse i biografen noget helt særligt.

Stort udvalg af film – book din billet i dag

Glostrup bio er ikke verdens største biograf, men det betyder dog ikke, at du ikke kan finde et godt og bredt udvalg af film på plakaten. Der er plads til over 250 personer i den store biografsal, så der er altid gode muligheder for at finde en billet, hvis du i sidste øjeblik beslutter dig for at ville en tur i biografen.

Du finder et godt udvalg af de mest populære titler, og du kan både finde danske, nordiske, engelske og amerikanske film i Glostrup bio, så der burde være noget for enhver smag. Hop ind og tjek deres udvalg ud med det samme og book din billet i dag.

Masser af arrangementer i Glostrup bio

Biografen har også masser af arrangementer og tiltag, som du kan deltage i. Der er eksempelvis SeniorBio, BabyBio og direkte transmissioner fra bl.a. musicals eller operaer.

Så der er altid noget at opleve i Glostrup bio, uanset hvornår du får tid til at komme en tur forbi.