Hvis du vil opleve en af landets absolut mest hyggelige biografer, bør du ikke snyde dig selv for at komme en tur i Ry biograf.

Her får du en fantastisk filmoplevelse, og da biografen også er drevet primært af frivillige, kan du altid være sikker på at blive betjent af nogle, der er passioneret for biografen, og som gerne vil den. En foreningsbiograf drevet af ildsjæle er virkelig noget, der kan gøre en biograf spændende og anderledes at komme i.

Det kan du opleve i Ry bio

Ry biograf skiller sig ud fra mange andre biografer ved at have så mange arrangementer og begivenheder i kalenderen. Der er altid noget nyt og spændende på plakaten i denne biograf, så derfor er det også en god ide tit at læse op på, hvad der nu kommer til at ske i biografen, da der kan være nye ting planlagt hver uge.

Her er der alt fra filmklubber til foredrag, det er både målrettet mod børn og voksne, så der er noget for enhver smag og alder, når det kommer til udvalget i Ry bio.

Historie og fakta om biografen i Ry

Selve biografen består af en enkelt sal. Men den er til gengæld også udstyret med det mest moderne udstyr, som du overhovedet kan få inden for biografer. Salen har også plads til 93 sæder, og med den særlige opbygning af salen, kan du være sikker på at få både god lyd og et godt billede, uanset hvor i salen du sidder.

Biografen er en af de ældre i landet, og i 2018 kunne den fejre 100 års fødselsdag. Så du træder ind i et stykke historie, når du kommer ind i Ry biograf, som dog gik under navnet Ry Teater, da det kom til verden i 1918.

Den perfekte oplevelse for hele familien

At komme en tur i biografen er en speciel oplevelse, og det er noget, der er velegnet til hele familien. Så hvis du savner ideer til, hvad du kan finde på at lave med din familie, og det er længe siden, I har været i biografen, er det jo oplagt med sådan en tur.

Der går masser af forskellige film, så det burde også være muligt at finde en titel, der er interessant for jer alle. Det er altid hyggeligt at gå i biografen med sin familie, og i Ry biograf er det ekstra hyggeligt.

Book billetter på nettet i dag

Lyder det som noget for jer, og vil du gerne bestille billetter allerede i dag, kan du med fordel klikke dig ind på biografens hjemmeside med det samme og få sat din bestilling i gang. På deres forside kan du altid se dagens program, og så er det bare med at vælge lige netop den film, I gerne vil ind at opleve.

Når du booker dine billetter online, har du naturligvis også mulighed for at bestemme, hvilke pladser I gerne vil sidde på. Og er du ude i god tid, kan du vælge mellem alle pladserne.