Leder du efter noget sjovt eller anderledes at lave i eller omkring Aabenraa, kan du med fordel vælge at tage en tur i byens lokale biograf, hvor du altid er sikret en god omgang underholdning, action eller gys, alt afhængig hvilken genre du har lyst til at gå ind at se.

Biografen i Aabenraa går under navnet Kinorama, og den byder på hele fem sale. Alle salene har blandt andet en række logepladser, som er sæt af to sæder ved siden af hinanden, hvor du har adgang til køleskab, der på forudbestilling kan være fyldt med forfriskninger til filmen.

Altid garant for en god filmoplevelse

I Kinorama kan du altid være sikker på at få en rigtig god filmoplevelse. Her er der altid et væld af film at vælge imellem, og du kan altid være sikker på at kunne fange de nyeste premierefilm fra Hollywood, hvis du har lyst til det.

Der er masser af arrangementer i biografen, både for store og små, og du har blandt andet mulighed for at leje biografen til eksempelvis børnefødselsdag, hvis du har lyst til det.

Er det længe siden, du har været en tur i biografen, er det bare med at hoppe en tur ind på deres hjemmeside i dag og få bestilt dine billetter til en god film.