Hvis du savner en ny oplevelse for hele familien, kan du jo altid vælge at tage en tur i Vordingborg bio. Her er der altid noget nyt på plakaten, og du kan være sikker på at få en filmoplevelse ud over det sædvanlige, hvis du vælger at besøge Vordingborg bio.

Hvis du gerne vil se de nyeste premierefilm, så er det bare med at komme ind og bestille dine billetter med det samme, så du kan sikre dig den bedste plads i salen, når filmen ruller over skærmen.

Book billetter på nettet

Uanset hvornår du har lyst til at bestille billetter til biografen, kan du med fordel gøre det på nettet for både at spare tid og besvær. Her vælger du nemt dine pladser, og så kan du enten vælge at betale for billetterne med det samme, eller du kan vente med at betale, til du afhenter dem i biografen.

Det er nemt og hurtigt at booke sine billetter, så hvis der er en film, du gerne vil ind at se, er det jo bare med at komme en tur ind på biografens hjemmeside og booke lige netop den eller de pladser, du gerne vil have.

Perfekt oplevelse for hele familien

At gå i biografen er den perfekte oplevelse for både familien eller sammen med vennerne. Her er der nemlig altid noget for enhver smag, og det plejer som regel at være muligt at finde en film, der er interessant for hele familien at se.

Hvis du har svært ved at finde frem til den perfekte film, kan du jo altid se, hvad der går i næste weekend, eller også kan I slå om, hvem der skal have lov til at bestemme, hvad I skal se. Så savner du noget at lave med hele familien, er det oplagt at tage i biografen.