Er du bosat i eller omkring Svendborg, eller skal du snart en tur til byen, kan det være en god idé at bestille et par billetter til Svendborg bio, eller Scala Svendborg som den rigtigt hedder.

Her kan du altid være sikker på at få en biografoplevelse i særklasse, og det er det perfekte sted at tage hen med både venner og familie. Der er masser af forskellige film på programmet, så der er rigeligt at vælge imellem, hvis du gerne snart vil i biografen igen.

Historie og fakta om Scala Svendborg

Biografen består af i alt fire sale, og tilsammen kan biografen rumme over 670 gæster. Den største af salene har 260 sæder. Biografen blev bygget tilbage i 1955, hvor den blev opført af Svendborg kommune, der, på trods af flere forsøg på salg, stadig ejer biografen den dag i dag.

Biografen blev i 2011 gjort digital, hvilket har gjort biografen i stand til at vise 2D og 3D film i samtlige sale. Så du skal ikke være bange for, at der ikke er tjek på udstyret i Scala Svendborg, hvis du skal ind og se film  der. Det er en topmoderne biograf.

Det kan du opleve i biografen

Scala biografen i Svendborg har altid masser af film på programmet. Der er mange premierefilm, som du kan tage ind at se, og så har de hvert også arrangementer, der skiller sig lidt ud fra andre biografer.

Hvert år i maj afholdes der eksempelvis Store Marthadag, hvor klassikeren Martha fra 1967 bliver vist i biografen, mens en restaurant i byens gågade udsmykket som messen på skibet serverer maden. Det er en sand folkefest hvert år, og du skal være hurtig, hvis du vil nå at sikre dig en billet, da de bliver revet væk, så snart de bliver sat til salg.