Bor du tæt på Frederikssund, bør du ikke snyde dig selv for at komme en tur i Frederikssund bio. Her er der altid en spændende oplevelse i vente.

Frederikssund bio har flere sale og masser af siddepladser, så der er stort set altid plads til dig også, med mindre du har ramt en udsolgt aften og ikke har fået købt billet. Her finder du et stort udvalg af film og masser af arrangementer.

Gå i biografen med vennerne eller familien

Det er altid en stor oplevelse at komme en tur i biografen. Der er desværre bare for mange af danskerne, der gør det for lidt. Hvis du er en af dem, der ikke kommer nok i biografen, er det måske på tide at tage dine venner eller din familie under armen og komme en tur i biffen.

Der er altid en masse af gode film på plakaten, så der burde være en chance for at blive enige om en film, som I skal se. Ellers må I jo slå plat og krone om, hvem der får lov til at bestemme dagens film.

En stor biograf med plads til over 500 mennesker

Frederikssund bio er ikke en helt lille biograf. Biografen består nemlig af hele fire sale og i alt 529 sæder. Det er også blevet lavet om til en Nordisk Film Biograf, efter at Nordisk Film har overtaget bygningen, så udstyret er i orden, og du kan glæde dig til en stor filmoplevelse, hvis du vælger at tage i Frederikssund bio.

Har du aldrig før været en tur i Frederikssund bio, er det da på tide at få booket en billet til en god film og komme derind. Det er en helt særlig biograf, som altid har noget godt på plakaten.

Det kan du opleve i biografen

Du finder et solidt udvalg af premierefilm i biografen, men det er også muligt at komme til særlige arrangementer og forestillinger i Frederikssund bio.

Her sker der altid noget, og uanset hvornår på ugen du har tid, er der med garanti en film, der ruller over skærmen. Så glæd dig til at komme i Frederikssund bio.