Er du interesseret i at komme en tur i en af landets mest spændende biografer, kan det være værd at overveje at tage en tur i Kinopalæet i Lyngby.

Her er du og dine venner garanteret en fantastisk oplevelse, og du kan altid være sikker på, at der er en film for dig på plakaten, som du kan booke billetter til.

Få en stor oplevelse i Kinopalæet Lyngby

Uanset hvornår du kommer i Kinopalæet, kan du være sikker på, at du går hjem med en stor oplevelse i bagagen. Der er altid en fantastisk stemning, og med det mest moderne tekniske udstyr i alle salene, kan være sikret den perfekte aften, hvis du vælger at booke billetter til Kinopalæet.

Har du aldrig været i denne biograf, er det da på tide at give den et skud. Der findes mange biografer i København, men måske er det på tide at tage et lille smut uden for hovedstaden og prøve en biograf, der måske er endnu mere interessant end dem, du finder i København.

Biografens historie

Hvis du ikke ved noget om biografens historie, er der her lige lidt info til dig, der gerne vil være lidt klogere på det område. Kinopalæet åbnede tilbage i 2001, hvilket snart giver biografen 20 års fødselsdag. Den blev drevet af Sandrew Metronome, men kun i de første fem år af dens levetid.

For i 2006 valgte filmdistributionsselskabet at trække sig ud af både Kinopalæet og Dagmar Teatret, som de også drev. Der skulle dermed findes en ny ejer af Kinopalæet, og det endte med at blive Nordisk Film Biograferne, der købte sig ind i biografen, og det er Nordisk Film, der har drevet Kinopalæet lige siden.

Udstyr og kapacitet i Kinopalæet

Siden Nordisk Film Biograferne overtog driften af Kinopalæet, er der blevet lagt rigtig mange penge i at opgradere og modernisere biografen. Den største sal i biografen har plads til omkring 250 personer, så det er bestemt ikke en lille sal, der er tale om.

Alt i alt huser biografen hele 12 sale, hvilket blandt andet gør den til en af landets største biografer. Sal 1, som også er den største, er landets eneste Supreme-sal, hvor du blandt andet finder luksussæder, den bedste biograflyd på markedet og væg-til-væg lærred, så du kommer så tæt på filmen som overhovedet muligt.

Kæmpe udvalg af film

Du skal med andre ord ikke være bange for, at du ikke har rigeligt med film at vælge imellem, hvis du vælger at tage en tur i Kinopalæet. Med hele 12 sale er der hele tiden film på plakaten, som du kan vælge at tage ind at se.

Biografen har blandt andet et kæmpe udvalg af de nyeste titler. Så hvis du gerne vil se premierefilm, har du gode muligheder for det her. Og det gælder både danske og udenlandske premierefilm. Biografen holder desuden også ofte forpremierer, og der er et godt udvalg af øvrige arrangementer i Kinopalæet både for børn og voksne.

Perfekte sted til en hyggelig og sjov aften

Alt i alt er Kinopalæet bare det perfekte sted at tage hen med venner eller familie, hvis du gerne vil have en god og hyggelig aften i godt selskab med søde mennesker.

Om det så skal være til en action-film, gyser, romantisk komedie eller eventyrfilm er helt op til jer selv at afgøre. I kan også tage ind og se flere forskellige film, hvis I bare ikke kan få nok af det store lærred.

Bestil din billet allerede i dag

Lyder det som det perfekte sted at tage hen for dig, er det bare med at komme ind og bestille din billet allerede i dag.

Det er nemlig en populær biograf, så hvis du vil være sikker på at få de gode sæder, skal du bestille dine billetter i god tid. Det er nemt og hurtigt at reservere dine billetter til biografen på nettet, og du kan gøre det både fra din mobil, tablet eller computer.