Savner du at lave noget andet med din familie eller dine venner, og bor du i eller i nærheden af Valby, kan du jo overveje at invitere dem alle sammen med en tur i Valby bio. Valby bio, eller Valby Kino som den hedder, er en rigtig hyggelig og traditionel biograf, hvor du er garanteret en utrolig god filmoplevelse.

Valby Kino er en mindre biograf, der i alt byder på omkring lidt under 200 pladser, fordelt ud på tre forskellige sale. Der er altid masser af gode film på plakaten, herunder også de nyeste premierefilm, så du har altid et godt udvalg af valgmuligheder.

Mange arrangementer og begivenheder i Valby Kino

Biografen i Valby er ikke en bio, der ligger på den lade side. Biografens ansatte og frivillige er utroligt gode til at komme med tiltag og arrangementer, som gør det mere interessant og spændende for både små og store at komme en tur i biografen.

For de mindste er der eksempelvis en børnefilmklub, som de kan melde sig ind i, eller eventuelt dynebio, hvor barnet kan medbringe sin egen dyne og bamser og se en god børnefilm med andre børn.

For de ældre er der blandt andet seniorbio, strikkebio, en god filmklub samt en masse andet, som du har mulighed for at bruge eller være en del af. Det er en utrolig god måde at udnytte biografens gode sale, og det er en sjov og anderledes måde at gå i biografen på, hvis du bare er vant til at se film på den “almindelige” måde. Så er det sjovt eksempelvis at prøve strikkebio, hvor du kan tage strikketøjet med i biografen.