Skal du snart ud at købe en brugt bil, og vil du gerne spare så mange penge som overhovedet muligt, når du skal lave den altafgørende forhandling om bilens pris, guider vi dig her til, hvordan det kan lade sig gøre.

Fordelen ved at købe brugt bil er, at du netop har mulighed for at forhandle om prisen. Det kan du ikke rigtig, hvis du går ind til en bilforhandler, der sælger nye biler. Så er der en fast pris, og den kommer han ikke til at rykke ved.

Men en brugtvognsforhandler vil naturligvis også gerne have salget i hus, og hvis det koster ham et nedslag på 2.000 kroner at gøre det, er der gode chancer for, at han vil gå med til det.

Vær ikke bange for at prutte om prisen

Når du har tjekket biloplysninger på en brugt bil, og du er klar til at gå til forhandleren for at snakke pris, skal du ikke være bange for at prutte om prisen. Brugtvognsforhandlere er generelt selv gode til at prutte om prisen, da det blandt andet er det, de lever af.

Så de kan altså holde til lidt af hvert, når det gælder om at finde frem til den rette pris. Du har altid din gode ret til at gå et andet sted hen og finde en bil, så vær ikke bange for at prutte om prisen, da det er den nemmeste vej til at spare penge på din kommende brugte bil.

Husk det nødvendige til din nye bil

Når du køber brugt bil, skal du jo også have de nødvendige forsikringer, betale afgifter og eventuelt have autohjælp på din bil.

Det er altid en god idé at få ordnet dette så hurtigt som muligt, når du har fået købt din nye bil.

Jo før du får klaret disse officielle ting, desto hurtigere kan du også komme til at nyde at køre rundt i din bil. Som du forhåbentlig har fået til en rigtig god pris, efter du er begyndt at prutte om prisen med forhandlerne.

Sådan sparer du penge når du køber brugt bil
Sådan sparer du penge når du køber brugt bil
dabuf Penge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.