Ejer eller driver du en biograf, kan det måske være, det snart er på tide at få lagt et nyt gulv der. Der er mange af de ældre biografer, der godt kunne trænge til at få lagt nyt gulv, eller måske bare at få behandlet det gamle, hvis det snart er slidt op.

Driver du eks. en biograf i Århus, kan det god idé at søge efter gulvafslibning Århus med det samme, hvis du er interesseret i at finde ud af, hvad det reelt vil koste dig at få behandlet dine gulve i biografen.

Mange vælger det fra

Der er mange biografejere, der vælger dette fra, når de skal vælge, hvad de vil bruge penge på det kommende år. Og det er en skam, da mange biografer vil have rigtig godt af at få lagt et helt nyt gulv, eller måske bare få en omgang gulvafslibning.

Tager du kontakt til en gulvlægger, kan du også være sikker på, at vedkommende meget gerne vil komme med et tilbud på opgaven. Det er nok ikke alle firmaer, der har lagt nyt gulv i en biograf, men det betyder ikke, at de ikke sagtens kan finde ud af det.

Du kan jo vælge at tage kontakt til din lokale gulvlægger i byen for at høre, hvad det vil stå dig i, hvis du skulle have lagt nyt gulv i biografen. Måske kan du endda bare nøjes med den store sal eller ved kiosken og indgangen, hvis du ikke har råd til at få lagt nyt gulv i hele bygningen.

Vi må ikke glemme de gamle biografer

De gode gamle biografer har i den grad været en sand kulturinstitution for Danmark, og derfor skal vi også huske at passe og pleje dem, nu hvor vi stadig har dem.

I nogle byer er det blandt andet blevet populært igen at gå i de gode gamle biografer, der måske har mindre sale og et mindre lærred. Men det er charmen ved dem, der stadig lokker folk ind i butikken. Så plejer du din biograf godt, kan du også næsten være sikker på, at der vil komme folk ind ad døren.

På tide at få lagt nyt gulv i din biograf?
På tide at få lagt nyt gulv i din biograf?
dabuf Film

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.