Drømmer du om sol, strand og palmer, behøver det måske ikke længere blive ved drømmen. Faktisk kan du allerede nu gå ind at booke din drømmeferie til sommer, hvis du vælger at tage et lån til den.

Flere og flere mennesker vælger at låne penge for at få råd til at tage på sommerferie. I stedet for at spare op til den, vælger de bare at betale af på den efterfølgende.

Måske er det også den rette mulighed for dig og din familie, hvis I drømmer om at komme på en god sommerferie, men ikke helt er i stand til at spare op til den i løbet af året. Så kan du spæde til ved at tage et kviklån online. Det hele går meget nemt og hurtigt, og du kan låne lige netop det beløb, du har brug for til at holde din drømmeferie.

Hvilken ferie drømmer du om?

Før du går i gang med at låne penge på nettet uden at stille sikkerhed, kan det være en god idé at sætte dig ned og tænke lidt over, hvilken ferie du gerne vil på, og måske endda også researche lidt for at finde ud af, hvor meget det vil koste dig at komme på netop den ferie.

Vi drømmer jo alle sammen om noget forskelligt. Måske drømmer du om en ferie til Kreta i to uger, der koster 25.000 kroner. Måske koster din drømmerejse til Bali 70.000 kroner. Eller også mangler du bare 5.000 kroner for at komme en tur til Paris i din sommerferie.

Det behøver ikke at være dyrt at rejse

I løbet af de seneste år er det faktisk kun blevet billigere at rejse ud. Så hvis du ikke nødvendigvis skal til Bali, men bare gerne vil på en dejlig sommerferie til Sydeuropa, behøver det ikke at koste dig mange, mange tusinde kroner.

Faktisk kan du hos langt de fleste rejsebureauer finde mange gode rejser for under 5.000 kroner pr. person pr. uge. Og rejser du uden for skolernes ferie, er der også gode chancer for at finde rejser for 2-3.000 kroner pr. person.

Inviter hele familien med

Hvis du vælger at låne penge til din rejse, har du mulighed for at invitere hele familien med ud at rejse – måske endda for første gang?

Det er en fantastisk fornemmelse at kunne invitere de personer, vi holder allermest af, med at rejse.

Har du stadig til gode at prøve at tage din familie med på en sommerferie i udlandet, kan du godt allerede nu begynde at glæde dig. For skal dette ikke være året, hvor du får det til at ske? Du har i hvert alle muligheder for det.

Husk lidt lommepenge

Når du skal ud at rejse, kan det være en rigtig god idé at budgettere med et par tusinde kroner i lommepenge, så der råd til at gå ud at spise, købe en drink eller to og måske købe et badedyr eller en lille souvenir, hvis du får lyst til det.

Du kan sagtens tage ud at rejse uden lommepenge og bare leve, som du er vant til derhjemme. Men når du er på ferie, kan det være rart at have råd til at forkæle sig selv og familien lidt ekstra. Så husk lommepenge.

Lån til en lækker sommerferie
Lån til en lækker sommerferie
dabuf Mad og drikke, Penge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.