Vil du gerne købe dig en varmepumpe, så du kan være med på den fornuftige klima bølge, der er i gang netop nu, er det bare med at få den bestilt. Har du ikke penge til at købe den her og nu, kan du evt. overveje at få dig et lån.

Hvilket lån skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilket lån du skal vælge, er der flere forskellige nemme løsninger, du kan overveje.

Du kan eks. vælge at tage dig et kviklån eller et forbrugslån, hvor du nemt kan ansøge online og få pengene sat direkte ind på din konto helt uden spørgsmål. Det er den nemmeste måde at låne penge i dag, og så får du nemt råd til at investere i varmepumper luft til luft.

Hvor mange penge kan jeg låne?

Der er som sådan ingen grænser for, hvor mange penge du kan låne. Har du brug for flere penge, end hvad den enkelte udbyder kan tilbyde dig, kan du altid gå til en anden udbyder også og tage et lån der. Du kan sagtens låne penge flere steder på engang.

Mange steder kan du nemt låne op imod 100.000 kroner. Så du skal ikke være bekymret for, at du ikke kan finde et sted, hvor du kan låne det beløb, du skal bruge til at betale for en ny varmepumpe.

Hvor lang tid har jeg til at betale af på mit lån?

Hos mange udbydere er det faktisk helt op til dig selv at bestemme, hvor lang tid du vil have til at betale af på dit lån – inden for rimelighedens grænser naturligvis. Du kan ikke bare være 40 år om det, hvis det er det, du har lyst til.

Som regel kan du vælge din egen løbetid, og det er gerne inden for en periode på 12-84 måneder eller deromkring. Nogle steder kan du ikke selv vælge din løbetid – der er den bare fastsat på eks. tre måneder. Det kan være en fordel at vælge løbetiden selv, da du på den måde også selv lidt kan bestemme, hvor høj din månedlige ydelse skal være.

Kan jeg betale lånet af før tid?

Ja, i mange tilfælde kan du nemt betale dit lån af før tid. Hvis du har lånt 20.000 kroner, og du pludselig får en bonus, arver penge eller lignende, kan du nemt gå ind og betale samtlige 20.000 kroner tilbage før tid hos mange udbydere.

Det kan være en fordel at betale sit lån af før tid, hvis det kan lade sig gøre, da du på den måde kan spare dig selv for en række renter og yderligere udgifter til lånet.

Hvilken type varmepumpe skal jeg købe?

Om du skal vælge en varmepumpe luft til vand, luft til luft eller en helt tredje løsning er helt op til dig selv at finde ud af. Har du brug for hjælp til at træffe den rette beslutning, kan du på nettet opsøge meget information om varmepumper.

Derudover kan det være smart tage en snak med en professionel, der kan rådgive dig. Der er stor forskel på, om du vælger den ene eller anden løsning, og derfor er det ikke noget, du bare skal vælge i blinde. Lav din research og find frem til den varmepumpe, der passer bedst til din bolig.

Lån penge til din nye varmepumpe
Lån penge til din nye varmepumpe
dabuf Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.