Skal du snart starte på et nyt studie, og ved du allerede nu, at du skal ud at købe dyre studiebøger, kan det være en god idé at begynde tidligt på at finde ud af, hvordan du skal skaffe penge til bøgerne.

Studiebøger kan nemlig koste en mindre formue – især hvis det er en af de fagligt og boglige tunge uddannelser, du skal til at starte på. Så skal du først og fremmest have en lang række forskellige bøger, og ovenikøbet kan du godt forberede dig på, at det nok ikke er de billigste studiebøger derude, du skal have klar. Det kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner, og hvad gør du så, hvis du ikke lige har de penge ved hånden?

Den nemme og hurtige vej til nye studiebøger

Den klart nemmeste og hurtigste måde at skaffe penge til nye studiebøger er uden tvivl at låne til dem. Lån penge online med et forbrugslån, hvis du allerede nu er klar over, hvor mange penge du har brug for, før du kan gå ud at købe dine nye bøger.

Det er langt fra alle kommende studerende, der har råd til at købe bøger for tusindvis af kroner. Hvis du er en af dem, der står over for denne udfordring og dårligt nok har penge nok til at betale din husleje, kan det være en mulighed for dig.

Hvor dyre er dine studiebøger?

Inden du går i gang med at ansøge om lån på nettet, kan det dog være en god idé at sætte dig ned og regne lidt på, hvor mange penge du får brug for, når du skal i gang med at købe dine nye bøger til dit studie.

Der er jo ingen grund til at låne for mange penge. Så sæt dig ned og regn på, hvad det sammenlagt koster for alle dine kommende bøger. Overvej eventuelt kun at købe dem, du skal bruge det første eller de to første semestre. Så kan du altid købe bøgerne til de kommende år senere.

Hvor meget kan du låne?

Der er faktisk ingen grænser for, hvor mange penge du kan låne, hvis du går på nettet for at ansøge. Det er klart, at der er et loft for, hvor mange penge du kan låne, hvis du vælger at tage et lån via et SU lån eller lignende skræddersyet til studerende, men på nettet skal du kigge længe for at finde en grænse, der ikke kan matche dine behov til studiebøger.

Har du aldrig prøvet at låne penge på nettet før, kan du glæde dig over, hvor lidt bureaukrati der er forbundet med det. Der er ingen, der spørger dig om noget, og du kan få dit lån udbetalt allerede den samme dag.

Bliv klogere på lån for studerende

Hvis du ikke har prøvet at låne penge før, og hvis du geren vil være godt klædt på til oplevelsen, så læs mere på Lånekassen. Derinde kan du finde meget mere information om at låne penge.

Hvis du ikke har lyst til at låne penge, har du naturligvis også mulighed for at tjene pengene og spare dem op i stedet for. Men det tager længere tid end at låne, og det er ikke alle, der har mulighed for at lægge så mange penge til siden hver måned.

Lån penge til at købe studiebøger
Lån penge til at købe studiebøger
dabuf Penge, Personlig udvikling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.