Hvis du for nyligt er blevet hundeejer, kan der være mange ting, du skal holde styr på, når det gælder din hunds ve og vel. Især også når det gælder din hunds sikkerhed, som du på ingen måde kan gå ned på.

Der er mange forbehold, der skal tages, og du skal gøre alt, hvad du kan, for at din hund har det så godt som muligt, og er så sikker som den overhovedet kan være.

Først og fremmest er det en rigtig god idé at sørge for, at den er sund og rask. Det gør du blandt andet med jævnlige tjek hos dyrlægen, så du kan være opmærksom på, hvis der pludselig er noget i vejen. Mange går til dyrlægen for sjældent, og når derfor ikke at fange eventuelle sygdomme og problemer i opløbet. Det koster penge at gå til dyrlægen, men din hund fortjener naturligvis også det bedste af det bedste.

Sikkerhedsforanstaltninger ved transport

Dernæst er det også en rigtig god idé at huske diverse sikkerhedsforanstaltninger, når du skal transportere din hund på den ene eller den anden måde.

Skal du eksempelvis køre med din hund i bilen, kan det være en god idé at få en transportkasse eller en sikkerhedssele til din hund, så din hund ikke bare sidder løst i bilen. Det er der desværre mange hundeejere, der godt kan finde på, og det kan være utroligt farligt, hvis du er med i et uheld.

Har du egen båd, og er du tit ude at sejle med din hund, skal du naturligvis også sørge for, at der er en redningsvest til din hund, hvis den skulle komme en tur i vandet.

Din hund fortjener det bedste

Generelt er vi i Danmark rigtig gode til at passe godt på vores kæledyr. Langt, langt de fleste af os behandler dem heldigvis godt, sørger for de er trygge og sikre, at de får mad, bliver plejet og passet og så videre.

Det manglende naturligvis også bare. Din hund har fortjent det bedste af det bedste, og det er dit job at sørge for, at din hund har det så godt som muligt, når den er i din varetægt.

Husk hundens sikkerhed
Husk hundens sikkerhed
dabuf Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.