Hvis der er noget, vi kan glæde os over i denne tid, efter at der har været corona i snart lang tid i Danmark, er det jo bl.a., at biograferne er begyndt at åbne op igen, samt er der er begyndt at komme mange nye film på det store lærred igen.

Lang tids pause fra de danske biografer

Det var jo desværre sådan, at der var mange måneder, hvor det slet ikke var muligt at komme i biografen i Danmark. Og når det så måske endelig var muligt, var det med begrænset kapacitet i en længere periode. Men nu er det jo heldigvis blevet sådan igen, at du kan tage lige så meget i biografen, som du har lyst til, uden krav til hverken coronapas, vaccination eller lignende. Så hvis du har savnet at komme i biografen, er det jo bare med at slå dig løs igen.

Find tægefjerner til katte her.

Mange film blev udskudt

I takt med at folk ikke kunne komme i biografen, var der jo også mange af de store film, der blev udskudt. En ikonisk film som James Bond blev jo fx rykket i over et år, før den endelig kom op på det store lærred i efteråret 2021. At biograferne er begyndt at åbne op igen, har jo også fået mange af de store filmproducenter til at sende filmene i biografen igen. Så har du savnet store film med de bedste skuespillere, er det nu igen blevet muligt for dig at komme ind og se dem.

Inviter dine venner i biografen

Har du endnu ikke været i biografen her på den anden side af nedlukningen i Danmark, er det måske på tide at komme afsted igen. Du kan jo med fordel vælge at invitere dine venner i biografen, hvis du har lyst til det. Der går helt sikkert en film lige nu, som I gerne vil se alle sammen, og så er det jo oplagt at gøre en tur ud af det. Det kan være, at I skal ud at spise først, eller at I skal tage videre på en bar efterfølgende og fortsætte snakken om den film, I har været inde at se.

Book dine billetter i dag

Lyder det som noget for dig, er det jo bare med at få booket dine billetter med det samme, så I kan komme ind i biografen hurtigst muligt. Vi er jo så heldige at have så mange forskellige biografer i Danmark, så der er helt sikkert også en rigtig god biograf i nærheden af, hvor du bor. Hvis der ikke er det, er en god biograf faktisk værd at køre efter. Og så skal du jo bare finde ud af, hvad du skal ind at se.

Biograffilmene er tilbage efter corona
Biograffilmene er tilbage efter corona
dabuf Film

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.