Er det begrænset med erfaring og viden du har inden for lån, har vi her lige lavet en lynhurtig guide til de fem mest udbredte typer af lån, du skal kende til, inden du går i gang med selv at låne penge.

De fleste af lånene kan du finde online, så du ikke skal snakke med en eneste bank om at få pengene udbetalt til din konto. Det er også nemt og hurtigt at ansøge online, og du kan få sat pengene ind på din konto på under 24 timer.

Kviklån

Først og fremmest har vi det moderne kviklån. Det bliver typisk taget over nettet, og der er som regel meget få krav til dig som ansøger, hvis du gerne vil have et kviklån.

Så længe du er over 18 år gammel og ikke er i RKI, har du gode chancer for at blive godkendt til et kviklån.

Boliglån

Dernæst er der boliglånet. Det er for dig, der går med tanker om at købe en bolig, men som måske ikke lige har et par millioner til at betale boligen kontant.

Så kan du få dig et boliglån. Undersøg gerne hvor du kan få den bedste rente på dit lån, da den har meget at sige for, hvor dyrt dit boliglån bliver.

Weekendlån

Et weekendlån er en lille gren inden for kviklån. Weekendlån er de lån, du kan få udbetalt i weekenden.

Du kan nemt ansøge om et weekendlån online, og der gælder som regel de samme krav, som når du skal have dig et kviklån. Her er du ikke begrænset til at ansøge inden for 8-16 på hverdage. Ansøg både lørdag og søndag uden problemer.

Billån

Går du med drømme om at købe en bil, kan det være, du skal have dig et nærmere kig på et billån.

Billån kan du ofte finde både hos banker, på nettet og gennem din bilforhandler, der som regel samarbejder med et pengeinstitut af en art for at kunne tilbyde dig en finansiering af din nye bil.

Samlelån

Til sidst er der også samlelån. Et samlelån bruges til at samle alt din gæld hos en kreditor, så du kan betale alle dine øvrige kreditorer ud.

Herefter skal du bare koncentrere dig om at betale af på et samlet lån hos en enkelt låneudbyder. Det kan være smart at bruge, hvis du savner at få et overblik tilbage over din økonomi.

5 typer lån du skal kende
5 typer lån du skal kende
dabuf Penge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.