I Danmark er vi så heldige, at vi hvert eneste år har en lang række forskellige festivaler, som du kan tage rundt at besøge.

Du kender nok allerede en lang række af de store festivaler i landet som eksempelvis Roskilde Festival, SPOT Festival, Samsø Festival, Smukfest, Tinderbox og Northside, men der findes også en lang række andre, mindre festivaler, som du i den grad også kan få meget ud af at besøge.

Der findes festivaler inden for stort set alle genrer, uanset om du så er til jazz, hip hop, indie, rock eller hvad du nu kan lide at lytte til.

Er din erfaring med at være på festival begrænset, er det måske i år, du skal kaste dig ud i at tage på et par festivaler rundt omkring i landet. Musik skal opleves på en festival, og i Danmark er vi så heldige at have så mange forskellige at vælge imellem.

Køb din billet i god tid

Hvis du har planer om at drage på festival, kan det være smart at være ude i god tid, da der ofte er rift om billetterne til disse store arrangementer.

De største festivaler plejer at have udsolgt mange, mange måneder i forvejen, så det kan være smart at købe dine billetter allerede nu, hvis du ikke vil gå glip af alt den dejlige musik.

Billetterne til alle landets festivaler kan nemt købes online, og du skal bare printe dem ud selv og eventuelt læse vejledningen til ankomsten, hvis det er en større festival, du skal på.

Gør dig klar til et brag af en fest

Festivaler kan samle tusindvis af glade mennesker om en enkelt kunstner, artist eller band. Her er der lagt i ovnen til et brag af en fest, og du kan se frem til at dele oplevelsen med både dine venner men også de tusindvis af andre glæde festivalgængere på pladsen.

Find den eller de festivaler, der siger dig noget, og få booket din plads allerede nu. Aftal eventuelt at tage afsted med nogle gode venner, så du har nogle at dele oplevelsen med.

Musik skal opleves på festival
Musik skal opleves på festival
dabuf Musik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.