Vejle Skolebio  
Forside   Tilmelding - Programmer   Kontakt   Mangler du kvittering/medlemskort!   Handelsbetingelser   www.dabufbio.dk
 
 

Indkøbs kurv

OrderID: 0

Program DKK Antal I alt
Total til betaling (ekskl. betalingskort gebyr)DKK0,00


Programmer: Sæson 26 - 2018/2019
Vælg program for at se programdetaljer.

BørneBif - Søndag BørneBif Sæson 26 - 2018/2019 (TILMELDING LUKKET)

DKK 145,00
Filmpakke nr. 8

Søndag 4/11-2018 10:00 Lido Biograferne Sal 2

Filmpakken består af de 4 kortfilm

Mis med de blå øjne, Storvask - sulten sweater, Uro og Thea og den vilde flod

 Længde 43 min.

Den lille julemand og det magiske snefnug

Søndag 9/12-2018 10:00 Lido Biograferne Sal 2

Den gamle julemand skal på pension, og så tilhører jobbet Nicolas, som kun er syv år. Og hurtigt kommer der grus i julemandens værksteds ellers så velsmurte maskineri. Julen er nu for alvor i fare, mens Nicolas kæmper for at finde sit sande jeg og undgå voksenitis - at blive voksen for hurtigt!Længde 82 min.

Cirkeline, Coco og de vilde næsehorn

Søndag 20/1-2019 10:00 Lido Biograferne Sal 2

Familiefilmen 'Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn' handler om den tændstiksæske-store pige med det karismatiske sorte hår og hendes sjove musevenner.

Cirkeline får en ny hjerteveninde med prinsessenykker ved navn Coco. Samtidig møder Musen Ingolf et næsehorn, der er træt af at være den lille.

Sammen tager de små venner på en rejse, der lærer dem, at det ikke altid er lykken at være den, der bestemmer, og at selv et lillebitte næsehorn kan vise sig at være en meget stor helt.Længde 65 min.

Den utrolige historie om den kæmpestore pære

Søndag 24/2-2019 10:00 Lido Biograferne Sal 2

Den danske animationsfilm 'Den utrolige historie om den kæmpestore pære' handler om elefanten Sebastian og katten Mitcho.

De bor i den idylliske Solby, men en dag forsvinder deres elskede borgmester, og ingen ved hvor han er blevet af. Da de to venner finder en flaskepost, der afslører, at han nu bor på Den Mystiske Ø, må de gøre noget ved sagen.

Borgmesteren skriver, at rejsen dertil vil være alt for farlig for Sebastian og Mitcho, men heldigvis indeholder flaskeposten også et magisk frø, og da de planter dette, vokser en kæmpestor pære frem fra jorden. Eventyret kan nu begynde, for med en gigantisk frugt ved hånden kan makkerparret pludseligt sejle hen over et farefuldt hav befolket af hidsige pirater og andre ukendte væsener. Længde 78 min.

Sikke et cirkus

Søndag 14/4-2019 10:00 Lido Biograferne Sal 2

Filmen handler om cirkusdirektøren Kaj og hans datter Ramona, der elsker livet i og uden for manegen og ikke mindst sin brogede cirkusfamilie. 

Da Ramona opdager et spor i sneen, og en masse mystiske ting sker uden forklaring, bliver hun klar over, at nogen holder øje med hende. Samtidig begynder cirkusdirektøren at blive bange for, at et andet cirkus ved navn Suverænum vil overtage hans elskede livsværk. 

Nu må cirkuspigen med hjælp fra alle sine fantastiske venner komme til bunds i mysteriet og afsløre en stor hemmelighed. Også selvom hemmeligheden kan ændre Ramonas liv for altid.Længde 90 min.

FamilieBio FamileBio Sæson 26 - 2018/2019 (TILMELDING LUKKET)

DKK 145,00
Kidnapning

Søndag 4/11-2018 10:00 Lido Biograferne Sal 1

Den danske familiefilm 'Bjarne Reuters Kidnapning' er baseret på forfatterens børnebog, der er den første i serien om Bertram.

Otteårige Bertram og hans familie bliver hvirvlet ind i et kidnapningsforsøg af en millionærsøn på grund af deres småkriminelle Onkel Georg. Men selvfølgelig går det ikke helt, som kidnapperne havde håbet på.Længde 81 min.

Coco

Søndag 9/12-2018 10:00 Lido Biograferne Sal 1

Filmen er centreret omkring den mexicanske fejringsdag Día de Muertos, på dansk kendt som De Dødes Dag, hvor man hylder og mindes sine forfædre.

12-årige Miguel drømmer om at blive en berømt musiker som sit idol Ernesto de la Cruz, men familien har forbudt ham at spille musik og taget hans guitar. Så da han skal deltage i et lokalt talentshow, bliver han nødt til at finde en ny.

Eftersøgningen bringer ham til kirkegården, men et uheld sender drengen til de dødes verden, hvor et mysterie om hans eget ophav og familiehistorie venter.Længde 105 min.

Cowboy indianer og hest

Søndag 20/1-2019 10:00 Lido Biograferne Sal 1

"Hest! Hest!", skriger Cowboy med amerikansk accent og skinger falset. Hest er til klavertimer med  sin udkårne, og Indianer planlægger et surprise party i anledning af Hests fødselsdag. 

Den belgiske kultserie 'Cowboy, indianer og hest' har fundet vej til det store lærred, og det er den ikke blevet mindre genial og hysterisk af. De karakteristiske dukker, der ligner barndommens bondegårdsdyr, hvis balance bevares ved hjælp af en effektfuld plade under fødderne, inviterer indenfor til en skør, skør verden. 

Det begynder allerede at gå galt, da Cowboy og Indianer skal bestille Hests fødselsdagsgave via et smart online-firma. Men kaffebakken placeres uheldigt, og de 50 mursten, som deres kære ven skulle have haft, bliver til 50 millioner, og så er der i den grad panik i byen. Ikke uden grund er den mest sagte replik i filmen: "Oh no!" 

 Længde 75 min.

Paddington 2

Søndag 24/2-2019 10:00 Lido Biograferne Sal 1

Tre år er gået, siden Hr. og Fru Brown tog bamsen til sig, og de bor alle lykkeligt sammen som populære medlemmer af det lokale samfund.

Paddington er begyndt at arbejde for at købe den perfekte gave til sin tante Lucy på hendes 100 års fødselsdag. Men gaven bliver stjålet, og den mystiske hændelse må nu opklares...Længde 95 min.

Den kæmpe store Bjørn

Søndag 14/4-2019 10:00 Lido Biograferne Sal 1

I 'Den kæmpestore bjørn' er Jonathan og Sofie på ferie hos deres morfar, som bor isoleret og tæt ved den ældgamle Storskov.

Skoven er efter sigende magisk og huser mærkværdige dyr og skabninger. De får derfor at vide, at de under ingen omstædigheder må gå gennem lågen i hækken.

Men regler er til for at blive brudt, og snart befinder Jonathan og Sofie sig midt i et dramatisk eventyr, som bringer dem på sporet af sandheden om den kæmpestore bjørn.Længde 73 min.

Hold A - Mandag Hold A Sæson 26 - 2018/2019 (TILMELDING LUKKET)

DKK 145,00
Peter Kanin

Mandag 29/10-2018 16:00 Lido Biograferne Sal 1

Filmen 'Peter Kanin' handler om den lille ihærdige gnaver, der iført blå jakke og ingen bukser lever det gode liv i skoven. 

Peter og vennerne får sig alle en overraskelse, da den unge Thomas Suhr pludseligt flytter ind i deres favorithus, som han har arvet af sin onkel. Særligt Peter Kanin er træt af den nye lejer og gør nu alt, hvad han kan, for at slippe af med det irriterende menneske.Længde 93 min.

Nabospionen

Mandag 3/12-2018 16:00 Lido Biograferne Sal 1

10-årige Agathe Christine (AC), vil gerne være privat detektiv.

Pigen er ligeglad med, at alle synes hun er underlig, og en dag støder hun på en jævnaldrende dreng, der hedder Vincent. Drengen er smuk, mystisk og en enspænder præcis som hun.

AC mærker et sug i maven og tager det som et varsel. Der er noget mystisk ved drengen, og hun sætter kræfterne ind i overvågningen af ham.Længde 77 min.

Pip!

Mandag 14/1-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 1

Valde finder en lille pige med fuglevinger, og sammen med sin hustru glæder han sig over at have fået et barn. Men den lille fuglepige flyver bort, og ægteparret drager ud for at finde hende. For til sidst at forstå, at et så sjældent væsen er helt sin egen!Længde 81 min.

Junglebanen

Mandag 18/2-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 1

Filmen handler om pingvinen Monrad og hans gruppe af venner, der forsøger at opretholde orden og retfærdighed i junglen, hvor de lever.

Nu møder banden imidlertid deres hidtil største udfordring i form af den djævelske koalabjørn Igor og hans tungnemme bavianhåndlangere, som har planer om at udslette junglen, og alt hvad den indeholder!

Nok er Monrad en pingvin, men han har en tiger i sig, og sammen med resten af banden gør han sig klar til at redde dagen og uddele en god omgang koalabank!Længde 97 min.

Far til 4 i solen

Mandag 8/4-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 1

Denne gang er familien rejst på tiltrængt solferie, hvor den skal stå på fred, afslapning og hygge.

Børnene og Onkel Anders vil gerne deltage i hotellets konkurrence om at blive ”årets solfamilie”, men Far har bestemt ikke behov for at bevise noget. 

Han skifter dog hurtigt mening, da han ser den overperfekte konkurrerende familie bl.a. bestående af Fars gamle skolekammerat, Bjørn Skov, som igennem hele deres skoletid har været på nakken af Far. 

Far kaster sig ind i kampen, og hvad der blot skulle have været en venskabelig kappestrid, ender med at være en indædt kamp for ære og genoprejsning. Det er kun ved børnenes kærlige og opfindsomme indblanding, at det til sidst går op for Far, at familien slet ikke behøver at gøre sig alle disse anstrengelser.Længde 93 min.

Hold A - Tirsdag Hold A Sæson 26 - 2018/2019 (TILMELDING LUKKET)

DKK 145,00
Peter Kanin

Tirsdag 30/10-2018 16:00 Lido Biograferne Sal 1

Filmen 'Peter Kanin' handler om den lille ihærdige gnaver, der iført blå jakke og ingen bukser lever det gode liv i skoven. 

Peter og vennerne får sig alle en overraskelse, da den unge Thomas Suhr pludseligt flytter ind i deres favorithus, som han har arvet af sin onkel. Særligt Peter Kanin er træt af den nye lejer og gør nu alt, hvad han kan, for at slippe af med det irriterende menneske.Længde 93 min.

Nabospionen

Tirsdag 4/12-2018 16:00 Lido Biograferne Sal 1

10-årige Agathe Christine (AC), vil gerne være privat detektiv.

Pigen er ligeglad med, at alle synes hun er underlig, og en dag støder hun på en jævnaldrende dreng, der hedder Vincent. Drengen er smuk, mystisk og en enspænder præcis som hun.

AC mærker et sug i maven og tager det som et varsel. Der er noget mystisk ved drengen, og hun sætter kræfterne ind i overvågningen af ham.Længde 77 min.

Pip!

Tirsdag 15/1-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 1

Valde finder en lille pige med fuglevinger, og sammen med sin hustru glæder han sig over at have fået et barn. Men den lille fuglepige flyver bort, og ægteparret drager ud for at finde hende. For til sidst at forstå, at et så sjældent væsen er helt sin egen!Længde 81 min.

Junglebanen

Tirsdag 19/2-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 1

Filmen handler om pingvinen Monrad og hans gruppe af venner, der forsøger at opretholde orden og retfærdighed i junglen, hvor de lever.

Nu møder banden imidlertid deres hidtil største udfordring i form af den djævelske koalabjørn Igor og hans tungnemme bavianhåndlangere, som har planer om at udslette junglen, og alt hvad den indeholder!

Nok er Monrad en pingvin, men han har en tiger i sig, og sammen med resten af banden gør han sig klar til at redde dagen og uddele en god omgang koalabank!Længde 97 min.

Far til 4 i solen

Tirsdag 9/4-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 1

Denne gang er familien rejst på tiltrængt solferie, hvor den skal stå på fred, afslapning og hygge.

Børnene og Onkel Anders vil gerne deltage i hotellets konkurrence om at blive ”årets solfamilie”, men Far har bestemt ikke behov for at bevise noget. 

Han skifter dog hurtigt mening, da han ser den overperfekte konkurrerende familie bl.a. bestående af Fars gamle skolekammerat, Bjørn Skov, som igennem hele deres skoletid har været på nakken af Far. 

Far kaster sig ind i kampen, og hvad der blot skulle have været en venskabelig kappestrid, ender med at være en indædt kamp for ære og genoprejsning. Det er kun ved børnenes kærlige og opfindsomme indblanding, at det til sidst går op for Far, at familien slet ikke behøver at gøre sig alle disse anstrengelser.Længde 93 min.

Hold A - Onsdag Hold A Sæson 26 - 2018/2019 (TILMELDING LUKKET)

DKK 145,00
Peter Kanin

Onsdag 31/10-2018 16:00 Lido Biograferne Sal 1

Filmen 'Peter Kanin' handler om den lille ihærdige gnaver, der iført blå jakke og ingen bukser lever det gode liv i skoven. 

Peter og vennerne får sig alle en overraskelse, da den unge Thomas Suhr pludseligt flytter ind i deres favorithus, som han har arvet af sin onkel. Særligt Peter Kanin er træt af den nye lejer og gør nu alt, hvad han kan, for at slippe af med det irriterende menneske.Længde 93 min.

Nabospionen

Onsdag 5/12-2018 16:00 Lido Biograferne Sal 1

10-årige Agathe Christine (AC), vil gerne være privat detektiv.

Pigen er ligeglad med, at alle synes hun er underlig, og en dag støder hun på en jævnaldrende dreng, der hedder Vincent. Drengen er smuk, mystisk og en enspænder præcis som hun.

AC mærker et sug i maven og tager det som et varsel. Der er noget mystisk ved drengen, og hun sætter kræfterne ind i overvågningen af ham.Længde 77 min.

Pip!

Onsdag 16/1-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 1

Valde finder en lille pige med fuglevinger, og sammen med sin hustru glæder han sig over at have fået et barn. Men den lille fuglepige flyver bort, og ægteparret drager ud for at finde hende. For til sidst at forstå, at et så sjældent væsen er helt sin egen!Længde 81 min.

Junglebanen

Onsdag 20/2-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 1

Filmen handler om pingvinen Monrad og hans gruppe af venner, der forsøger at opretholde orden og retfærdighed i junglen, hvor de lever.

Nu møder banden imidlertid deres hidtil største udfordring i form af den djævelske koalabjørn Igor og hans tungnemme bavianhåndlangere, som har planer om at udslette junglen, og alt hvad den indeholder!

Nok er Monrad en pingvin, men han har en tiger i sig, og sammen med resten af banden gør han sig klar til at redde dagen og uddele en god omgang koalabank!Længde 97 min.

Far til 4 i solen

Onsdag 10/4-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 1

Denne gang er familien rejst på tiltrængt solferie, hvor den skal stå på fred, afslapning og hygge.

Børnene og Onkel Anders vil gerne deltage i hotellets konkurrence om at blive ”årets solfamilie”, men Far har bestemt ikke behov for at bevise noget. 

Han skifter dog hurtigt mening, da han ser den overperfekte konkurrerende familie bl.a. bestående af Fars gamle skolekammerat, Bjørn Skov, som igennem hele deres skoletid har været på nakken af Far. 

Far kaster sig ind i kampen, og hvad der blot skulle have været en venskabelig kappestrid, ender med at være en indædt kamp for ære og genoprejsning. Det er kun ved børnenes kærlige og opfindsomme indblanding, at det til sidst går op for Far, at familien slet ikke behøver at gøre sig alle disse anstrengelser.Længde 93 min.

Hold B - Mandag Hold B Sæson 26 - 2018/2019 (TILMELDING LUKKET)

DKK 145,00
Ballerina

Mandag 29/10-2018 16:00 Lido Biograferne Sal 2

Animationsfilmen 'Ballerina' handler om en forældreløse pige, som drager mod Paris for at følge sin drøm om at blive balletdanser.

Félicie flygter fra et børnehjem og tager ud på rejsen med sin bedste ven Victor, der vil være verdensberømt opfinder. I Paris får hun lov til at bo ved en rengøringskone, indtil hun kan stå på egne ben.

Vejen til at blive ballerina er ikke let, og Félicie må stjæle sin største rivals identitet for at komme ind på balletskolen. Men ren talent er ikke nok til at blive valgt som danserinde ved Operaen, så hun må kæmpe som aldrig før.Længde 89 min.

Jeg er William

Mandag 3/12-2018 16:00 Lido Biograferne Sal 2

Drengen Williams far er død, og hans mor er psykisk syg. Derfor bor han hos sin morbror Nils.

Nils er førtidspensionist og bruger sin hverdag på at købe ting og sælge dem videre til en god pris. Samtidigt skylder han byens gangstere penge, og da de pludselig vil have indløst gælden, bliver William nødt til at træde frem.

Men William bliver også drillet af Martin og hans to kumpaner, og det går galt hver gang han prøver at imponere Viola. William er meget uheldig, men det prøver han stærkt at lave om på.Længde 86 min.

Valhalla

Mandag 14/1-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 2

En aften, hvor vikingedrengen Tjalfe fra Midgård hugger brænde, forkynder et voldsomt uvejr, at den mægtige tordengud Thor er på vej. Thor og hans ledsager, den listige Loke, beslutter at overnatte hos Tjalfes familie – til stor henrykkelse for Tjalfe, der beundrer helten og krigeren Thor.

Tjalfes lillesøster Røskva bliver ganske forfærdet, da Thor dræber en af sine geder for at spise den til middag. Thor beder menneskene om at passe godt på gedens afpillede knogler, men den luskede Loke lokker Tjalfe til at brække en af dem for at få fat i marven. 

Som straf må Tjalfe og Røskva nu rejse tilbage til Valhalla med guderne for at tjene som undersåtter. Med dem kommer jættebarnet Quark, der bliver en udfordring for alle.Længde 78 min.

Zip og zap og glaskuglebanden

Mandag 18/2-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 2

Brødrene Zip og Zap er nogle værre ballademagere. Derfor bliver de sendt til Håbs skole, der lover at gøre drenge til mænd – blandt andet ved at nægte dem nogen former for sjov og leg. Zip og Zap har dog ikke i sinde at rette sig efter skolens regler. Sammen med en gruppe ligesindede danner de en bande, der driver gæk med skolens strenge ledelse. Men så snubler de over et vaskeægte mysterium; skolens grundlægger, Hr. Håb, har tilsyneladende gemt en skat et sted på skolens område – og for at finde den, må man være i besiddelse af netop den legelyst, som skolen prøver at pille ud af børnene. Et forrygende eventyr om sammenhold og om at tænke selvstændigt– i stedet for bare at rette sig ind efter meningsløse regler.Længde 97 min.

Mesterdetektiven Sherlock Gnomes

Mandag 8/4-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 2

Gnomeo og Julie er flyttet til en ny have i forventing om et nyt og spændende liv. Men deres tilværelse bliver truet da havenisser over alt i London bliver kidnappet, heriblandt Gnomeo og Julies venner.

Derfor må de resterende havenisser tilkalde ham, som de ved, der har de bedste chancer for at finde de forsvundne nisser.

Den berømte detektiv ankommer med sin følgesvend Watson, og skal nu opklare mysteriet. Sammen med Gnomeo og Julie drager de afsted på jagten efter nisserne, som bliver starten på en vild rejse igennem Englands hovedstad, hvor alverdens farer truer.Længde 86 min.

Hold B - Tirsdag Hold B Sæson 26 - 2018/2019 (TILMELDING LUKKET)

DKK 145,00
Ballerina

Tirsdag 30/10-2018 16:00 Lido Biograferne Sal 2

Animationsfilmen 'Ballerina' handler om en forældreløse pige, som drager mod Paris for at følge sin drøm om at blive balletdanser.

Félicie flygter fra et børnehjem og tager ud på rejsen med sin bedste ven Victor, der vil være verdensberømt opfinder. I Paris får hun lov til at bo ved en rengøringskone, indtil hun kan stå på egne ben.

Vejen til at blive ballerina er ikke let, og Félicie må stjæle sin største rivals identitet for at komme ind på balletskolen. Men ren talent er ikke nok til at blive valgt som danserinde ved Operaen, så hun må kæmpe som aldrig før.Længde 89 min.

Jeg er William

Tirsdag 4/12-2018 16:00 Lido Biograferne Sal 2

Drengen Williams far er død, og hans mor er psykisk syg. Derfor bor han hos sin morbror Nils.

Nils er førtidspensionist og bruger sin hverdag på at købe ting og sælge dem videre til en god pris. Samtidigt skylder han byens gangstere penge, og da de pludselig vil have indløst gælden, bliver William nødt til at træde frem.

Men William bliver også drillet af Martin og hans to kumpaner, og det går galt hver gang han prøver at imponere Viola. William er meget uheldig, men det prøver han stærkt at lave om på.Længde 86 min.

Valhalla

Tirsdag 15/1-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 2

En aften, hvor vikingedrengen Tjalfe fra Midgård hugger brænde, forkynder et voldsomt uvejr, at den mægtige tordengud Thor er på vej. Thor og hans ledsager, den listige Loke, beslutter at overnatte hos Tjalfes familie – til stor henrykkelse for Tjalfe, der beundrer helten og krigeren Thor.

Tjalfes lillesøster Røskva bliver ganske forfærdet, da Thor dræber en af sine geder for at spise den til middag. Thor beder menneskene om at passe godt på gedens afpillede knogler, men den luskede Loke lokker Tjalfe til at brække en af dem for at få fat i marven. 

Som straf må Tjalfe og Røskva nu rejse tilbage til Valhalla med guderne for at tjene som undersåtter. Med dem kommer jættebarnet Quark, der bliver en udfordring for alle.Længde 78 min.

Zip og zap og glaskuglebanden

Tirsdag 19/2-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 2

Brødrene Zip og Zap er nogle værre ballademagere. Derfor bliver de sendt til Håbs skole, der lover at gøre drenge til mænd – blandt andet ved at nægte dem nogen former for sjov og leg. Zip og Zap har dog ikke i sinde at rette sig efter skolens regler. Sammen med en gruppe ligesindede danner de en bande, der driver gæk med skolens strenge ledelse. Men så snubler de over et vaskeægte mysterium; skolens grundlægger, Hr. Håb, har tilsyneladende gemt en skat et sted på skolens område – og for at finde den, må man være i besiddelse af netop den legelyst, som skolen prøver at pille ud af børnene. Et forrygende eventyr om sammenhold og om at tænke selvstændigt– i stedet for bare at rette sig ind efter meningsløse regler.Længde 97 min.

Mesterdetektiven Sherlock Gnomes

Tirsdag 9/4-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 2

Gnomeo og Julie er flyttet til en ny have i forventing om et nyt og spændende liv. Men deres tilværelse bliver truet da havenisser over alt i London bliver kidnappet, heriblandt Gnomeo og Julies venner.

Derfor må de resterende havenisser tilkalde ham, som de ved, der har de bedste chancer for at finde de forsvundne nisser.

Den berømte detektiv ankommer med sin følgesvend Watson, og skal nu opklare mysteriet. Sammen med Gnomeo og Julie drager de afsted på jagten efter nisserne, som bliver starten på en vild rejse igennem Englands hovedstad, hvor alverdens farer truer.Længde 86 min.

Hold B - Onsdag Hold B Sæson 26 - 2018/2019 (TILMELDING LUKKET)

DKK 145,00
Ballerina

Onsdag 31/10-2018 16:00 Lido Biograferne Sal 2

Animationsfilmen 'Ballerina' handler om en forældreløse pige, som drager mod Paris for at følge sin drøm om at blive balletdanser.

Félicie flygter fra et børnehjem og tager ud på rejsen med sin bedste ven Victor, der vil være verdensberømt opfinder. I Paris får hun lov til at bo ved en rengøringskone, indtil hun kan stå på egne ben.

Vejen til at blive ballerina er ikke let, og Félicie må stjæle sin største rivals identitet for at komme ind på balletskolen. Men ren talent er ikke nok til at blive valgt som danserinde ved Operaen, så hun må kæmpe som aldrig før.Længde 89 min.

Jeg er William

Onsdag 5/12-2018 16:00 Lido Biograferne Sal 2

Drengen Williams far er død, og hans mor er psykisk syg. Derfor bor han hos sin morbror Nils.

Nils er førtidspensionist og bruger sin hverdag på at købe ting og sælge dem videre til en god pris. Samtidigt skylder han byens gangstere penge, og da de pludselig vil have indløst gælden, bliver William nødt til at træde frem.

Men William bliver også drillet af Martin og hans to kumpaner, og det går galt hver gang han prøver at imponere Viola. William er meget uheldig, men det prøver han stærkt at lave om på.Længde 86 min.

Valhalla

Onsdag 16/1-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 2

En aften, hvor vikingedrengen Tjalfe fra Midgård hugger brænde, forkynder et voldsomt uvejr, at den mægtige tordengud Thor er på vej. Thor og hans ledsager, den listige Loke, beslutter at overnatte hos Tjalfes familie – til stor henrykkelse for Tjalfe, der beundrer helten og krigeren Thor.

Tjalfes lillesøster Røskva bliver ganske forfærdet, da Thor dræber en af sine geder for at spise den til middag. Thor beder menneskene om at passe godt på gedens afpillede knogler, men den luskede Loke lokker Tjalfe til at brække en af dem for at få fat i marven. 

Som straf må Tjalfe og Røskva nu rejse tilbage til Valhalla med guderne for at tjene som undersåtter. Med dem kommer jættebarnet Quark, der bliver en udfordring for alle.Længde 78 min.

Zip og zap og glaskuglebanden

Onsdag 20/2-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 2

Brødrene Zip og Zap er nogle værre ballademagere. Derfor bliver de sendt til Håbs skole, der lover at gøre drenge til mænd – blandt andet ved at nægte dem nogen former for sjov og leg. Zip og Zap har dog ikke i sinde at rette sig efter skolens regler. Sammen med en gruppe ligesindede danner de en bande, der driver gæk med skolens strenge ledelse. Men så snubler de over et vaskeægte mysterium; skolens grundlægger, Hr. Håb, har tilsyneladende gemt en skat et sted på skolens område – og for at finde den, må man være i besiddelse af netop den legelyst, som skolen prøver at pille ud af børnene. Et forrygende eventyr om sammenhold og om at tænke selvstændigt– i stedet for bare at rette sig ind efter meningsløse regler.Længde 97 min.

Mesterdetektiven Sherlock Gnomes

Onsdag 10/4-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 2

Gnomeo og Julie er flyttet til en ny have i forventing om et nyt og spændende liv. Men deres tilværelse bliver truet da havenisser over alt i London bliver kidnappet, heriblandt Gnomeo og Julies venner.

Derfor må de resterende havenisser tilkalde ham, som de ved, der har de bedste chancer for at finde de forsvundne nisser.

Den berømte detektiv ankommer med sin følgesvend Watson, og skal nu opklare mysteriet. Sammen med Gnomeo og Julie drager de afsted på jagten efter nisserne, som bliver starten på en vild rejse igennem Englands hovedstad, hvor alverdens farer truer.Længde 86 min.

Hold C - Onsdag Hold C Sæson 26 - 2018/2019 (TILMELDING LUKKET)

DKK 145,00
Askedrengen i troldkongens sal

Onsdag 31/10-2018 16:00 Lido Biograferne Sal 3

Adventurefilmen 'Askedrengen - I troldkongens sal' foregår i Norge en gang for længe siden.

Espen Askeladd er en fattig bondesøn, og sammen med sine brødre tager den unge mand på en farlig rejse for at redde kongens datter, så de kan bruge belønningen til at genopbygge familiens gård. Prinsessen er blevet kidnappet af en grusom trold, der siges at være umulig at bekæmpe...Længde 105 min.

Wonder

Onsdag 5/12-2018 16:00 Lido Biograferne Sal 3

Filmen 'Wonder' følger den 10-årige Auggie Pullman, som er født med et deformt ansigt. 

Drengen er blevet hjemmeundervist, men skal nu begynde på den lokale privatskole i 5. klasse. Et skridt der hverken er nemt for Auggie eller hans forældre.

Når man ser så anderledes ud, er det nemlig svært at passe ind, og for Auggie bliver det en udfordring at vise den indre skønhed, der i virkeligheden tæller. Samtidig må hans mor, far og søster hver især lære at give slip på deres lille vidunder.Længde 113 min.

Jumanji: Welcome to the jungle

Onsdag 16/1-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 3

Adventurefilmen 'Jumanji: Welcome to the Jungle' er en fortsættelse af filmen fra 1995 og foregår 20 år efter originalen.

Da fire teenagere finder et gammelt videospil og starter det, bliver de suget ind i Jumanjis jungle. De forvandles til hver deres spilkarakter, der er alt andet end, hvad de er i det virkelige liv.

Firkløveret finder hurtigt ud af, at spillet ikke bare er for sjov. Det handler om overlevelse, og for at komme hjem igen, må de gennemføre det komplicerede spil. Men junglen gemmer på mange og store farer fra flodheste og slanger til en mystisk forbandelse. Længde 119 min.

Nerve

Onsdag 20/2-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 3

I thrilleren 'Nerve' er teenageren Vee blevet udvalgt til at deltage i et onlinespil baseret på "Sandhed eller konsekvens". Spillet indeholder en serie af udfordringer, der anonymt lægges på nettet af brugerne.

Vee bliver hurtigt grebet af spillet og præmierne, der næsten virker som skræddersyet til hende. Hendes holdkammerat, Ian, spiller med i de gradvist mere risikable udfordringer, men i finalen spiller de med livet som indsats.Længde 96 min.

Landet af glas

Onsdag 10/4-2019 16:00 Lido Biograferne Sal 3

Den danske fantasyfilm 'Landet af glas' handler om den unge dreng Jas, som bor alene på et nedlagt gartneri sammen med sin far, der er lastbilchauffør og ofte er væk. 

En dag finder Jas en pige og en gammel dame, der skjuler sig i familiens lade. De kalder sig Neia og Alva, ser underlige ud og siger, at de er en slags elvere, der ikke kan vende tilbage til deres hjem dybt inde i skoven. 

Sammen med sin ven Isak, beslutter Jas at hjælpe Neia og Alva, selvom det betyder modstand fra hemmelige agenter. Men snart kommer de på sporet af en sjælden og kostbar genstand, som muligvis er Elverfolkets helbredende perle...Længde 86 min.