Børnebiffen Ebeltoft  
Forside   Tilmelding - Programmer   Kontakt   Mangler du kvittering/medlemskort!   Handelsbetingelser   www.dabufbio.dk
 
 

Indkøbs kurv

OrderID: 0

Program DKK Antal I alt
Total til betaling (ekskl. betalingskort gebyr)DKK0,00


Programmer: 2018-2019
Vælg program for at se programdetaljer.

Alle 6 Film for en hund 2018-2019

DKK 100,00
Den utrolige historie om den kæmpestore pære

Søndag 7/10-2018 13:00 Storebjørn 1

Den utrolige historie om den kæmpestore pære, A 78 min

Den danske animationsfilm 'Den utrolige historie om den kæmpestore pære' handler om elefanten Sebastian og katten Mitcho.

De bor i den idylliske Solby, men en dag forsvinder deres elskede borgmester, og ingen ved hvor han er blevet af. Da de to venner finder en flaskepost, der afslører, at han nu bor på Den Mystiske Ø, må de gøre noget ved sagen.

Borgmesteren skriver, at rejsen dertil vil være alt for farlig for Sebastian og Mitcho, men heldigvis indeholder flaskeposten også et magisk frø, og da de planter dette, vokser en kæmpestor pære frem fra jorden. Eventyret kan nu begynde, for med en gigantisk frugt ved hånden kan makkerparret pludseligt sejle hen over et farefuldt hav befolket af hidsige pirater og andre ukendte væsener. Længde 76 min.

Hulemanden Sten

Søndag 4/11-2018 13:00 Storebjørn 1

Hulemanden Sten, A, 89 min

Animationsfilmen 'Hulemanden Sten' (Early Man) foregår i forhistorisk tid, nærmere bestemt stenaldertiden.

Her bor den modige hulemand Sten og hans bedste ven Grøffe i et lille hyggeligt samfund. Sten drømmer om at jage mammutter og i det hele taget tage på eventyr, men eventyret ender med at finde ham.

Den mægtige Lord Snøp fra Bronzealderbyen invaderer nemlig den idylliske dal, og nu må Sten samle klanen i et forsøg på at vinde dalen tilbage, og slaget kommer til at foregå på en forhistorisk fodboldbane.Længde 89 min.

Krummerne - Så er det jul igen

Søndag 2/12-2018 13:00 Storebjørn 1

 Krummerne - Så er det jul igen, A, 86 min

Krumme er 12 år og tror på julemanden. Så meget at han vædder med hele klassen om, at han findes. Den der vinder, får et kys af Yrsa.

Oppe hos julemanden er den helt gal. Julemor har sidste jul ved en fejl givet forbryderen Ivan sin julebog i gave. Nu kan julemanden ikke få den magiske grød, da opskriften på den gode grød er i bogen, og så er det slut med julemanden og julen.

Hjemme hos Krumme er der heller ikke meget jul. Lillebror Grunk tror kun på Dracula, Far mener ikke de har råd, Stine dyrker solen og Mor skal på kursus for at blive leder af gul stue i den børnehave, hvor hun arbejder.

Men så arver far et gammelt ur, som er nøglen til julemandens hemmelige lager, hvor der ligger en kopi af julemandens bog. Hvis Krumme kan få fat i den bog, kan han redde julemanden og julen og bevise, at julemanden findes.

Desværre vil røverne Boris og Ivan også ind på julemandens lager og nu går den vilde jagt for at komme først. Alt i alt en ganske almindelig jul hos Krummerne.

 Længde 86 min.

Peter Kanin

Søndag 13/1-2019 13:00 Storebjørn 1

Peter kanin, 7, 93 min

Familiefilmen 'Peter Kanin' handler om den lille ihærdige gnaver, der iført blå jakke og ingen bukser lever det gode liv i skoven. 

Peter og vennerne får sig alle en overraskelse, da den unge Thomas Suhr pludseligt flytter ind i deres favorithus, som han har arvet af sin onkel. Særligt Peter Kanin er træt af den nye lejer og gør nu alt, hvad han kan, for at slippe af med det irriterende menneske.

'Peter Kanin' er baseret på de elskede karakterer fra Beatrix Potters klassiske børnebøger, der startede med 'The Tale of Peter Rabbit' fra 1902, og hvis tilblivelse blev skildret i filmen Miss Potter med Renée Zellweger i titelrollen. Længde 93 min.

Hodja fra Pjort

Søndag 3/2-2019 13:00 Storebjørn 1

Hodja fra Pjort, 6, 76 min


Drengen Hodja drømmer om at se verden i den elskede børnefilm 'Hodja fra Pjort'. Han låner et flyvende tæppe af den gamle tæppehandler. Med sin veninde Smaragd må han flygte fra den onde sultan, der vil have fat i tæppet. Otte år før Disneys ‘Aladdin’ fløj dansk børnefilm allerede højt over kuppelformede tage og støvede basarer i den hidtil dyreste danske filmproduktion. Så hop i snabelskoene og dans afsted til Sebastians uforglemmelige titelsang. Anbefales fra 6 år.Længde 76 min.

Vitello

Søndag 3/3-2019 13:00 Storebjørn 1

Vitello, A, 75 min

Familiefilmen 'Vitello' handler om titelkarakteren, der bor sammen med sin mor i et rækkehus ved Ringvejen.

På en måde er det okay at være Vitello. Han får masser af spaghetti med smør og riveost. Han har sine irriterende venner Max og Hasse, og han er også ven med møgungen William.

Men på en måde er det ikke helt okay, for drengen har nemlig ikke nogen far. Eller det har han selvfølgelig, han kender ham bare ikke.

Mor er ikke til meget hjælp, hun siger Vitellos far er en sjuft og så ikke mere snak om ham. Men det finder Vitello sig ikke i, så han går da bare på jagt efter en far…

'Vitello' er baseret på de populære og forfriskende politisk ukorrekte børnebøger af Kim Fupz Aakeson og Niels Bo Bojesen. Tidligere har Aakeson blandt andet skrevet manuskript til børnefilmen Hannibal & Jerry.Længde 73 min.